Prerada i prodaja mramora, granita,travertina

Dunolit & Marbo Stone osnovano je 1989. godine. Dvije godine kasnije temeljna djelatnost postaje prerada i prodaja građevinskog kamena – granita i mramora debljine 1 do 8 cm. Danas se obrada kamena odvija u hali sa strojevima za obradu kamena i izradu podnih pločica (mermeta), prozorskih klupčica, elemenata sa stubišta (gazišta i čela), za pročelja i drugih pločastih proizvoda (radne plohe za kuhinje, stolove …)

Posao oko ugradnje kamena možete s povjerenjem prepustiti našim stručnim timovima, jer dugogodišnje iskustvo i brojne reference garancija su kvalitete i temelj povjerenja. U mogućnosti smo kvalitetno odraditi sve vrste poslova vezano uz ugradnju kamena, kao što su obloge zidova, podova, stubišta. Također ugrađujemo poklopnice i klupice. Radove vršimo sa bilo kojom vrstom kamena i to na ljepilo ili glazuru. Ukoliko odabirete kvalitetan i trajni materijal kao što je kamen, jedina je ispravna odluka prepustiti posao ugradnje osobama koje su svoje iskustvo izgradile upravo u radu sa tim materijalom.

team-member1
Marko Duno
direktor
bill.jones@constructy.com
team-member2
Igor Miličević
voditelj prodaje
jack.smith@constructy.com
team-member3
Danijel Duno
voditelj ključnih kupaca
joana.mcknee@constructy.com
team-member4
Mario Markovič
construction worker
george.nash@constructy.com

Certifikat ISO 9001 je potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001. DunoLit & Marbo Stone posjeduju certifikat ISO 9001 koji je dokaz da uspješno implementiran sustav upravljanja kvalitetom..

free-consulting
Kontakt tel:
+ 387 30 875 387
Fax:
+ 387 030 875 395
Email:
dunolit@tel.net.ba

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 17:00

Subota

07:00 - 16:00